Betonarbejde der lever op til alle regler på området

Vi varetager støbeopgaver for private og erhverv

Skal du have støbt et fundament til en bygning, et betongulv, eller har du en anden støbeopgave, som du har brug for professionel hjælp til? Så lad os hos Fiskbæk Entreprise sikre dig et solidt og veludført resultat.

Skal du have lavet nyt badeværelse, bryggers eller lignende, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har stor erfaring med renovering, når det gælder beton og klinkearbejde (fliser på væg og gulv)​ og sammen med vores gode samarbejdspartner inden for el, VVS, tømrer og maler kan vi tilbyde en samlet pakke ved renovering.

Vi har mange års erfaring inden for betonarbejde, og vi står klar til at hjælpe dig med din opgave, hvad enten du er privat husejer eller erhvervskunde. Fra vores egen adresse i Gråsten kører vi blandt andet ud til større og mindre støbeopgaver for vores kunder i lokalområdet samt i Aabenraa, Sønderborg og omegn. Har du en opgave til os et andet sted i Sønderjylland, kan vi helt sikkert også hjælpe dig, da vi dækker hele Sønderjylland.

Skriv til os og få et godt tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vælg os og få kvalitet til tiden

Herunder kan du se et par af de grunde, der er til at vælge netop os. Er du blevet overbevist? Så tøv ikke med at udfylde kontaktformularen her på siden.

Vi har styr på reglementer og love

Fiskbæk Entreprise kan rådgive dig om gældende reglementer og love.

Fokus på ordentlighed og kvalitet

Alle arbejdsopgaver udføres til tiden uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring indenfor entreprenør- og kloakbranchen.

Vi har fokus på at levere ordentligt arbejde i høj kvalitet

Uanset hvilken opgave vi skal udføre for dig, stor eller lille, så kan du altid forvente, at du får udført et ordentligt stykke arbejde i høj kvalitet, når du vælger at lade os stå for arbejdet. Vi har mange års erfaring inden for betonarbejde og vores øvrige services, og vi har altid et stort fokus på ordentlighed og kvalitet i alt vores arbejde.

Vi sikrer dig også kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med dit projekt, så du kan være sikker på, at du får den helt rigtige løsning. Vi har styr på alle de relevante love og regler inden for området, og vi kommer også gerne med gode råd i forbindelse med indhentning af byggetilladelse og lignende.

Billeder af betonarbejde

Klik på billedet og se det i større format.​

​Støbeforskalling

Støbning af fundament og gulv​

Kontakt os og bestil en uforpligtende besigtigelse af din opgave

Vi kommer gerne ud forbi til en uforpligtende besigtigelse af din opgave, hvorefter vi udarbejder et skræddersyet tilbud. Du skal bare kontakte os med informationerne om dit betonarbejde. 

vi har Over 200 følgere

​​Følg med på Facebook

Følg med på vores Facebookprofil, hvor du vil finde et udpluk af vores projekter, jobopslag, og meget meget mere. Vi glæder os til at vise dig, hvad vi kan.