Snerydning for private og erhverv

Har du brug for hjælp til vinterbekæmpelsen?

En grundig snerydning er utrolig vigtig for både private husejere og erhvervskunder i vinterhalvåret. Det spiller nemlig en stor rolle i forhold til sikkerheden på fortov og veje for både gående, cyklister og trafikanter. Hvis der ikke er ryddet tilstrækkeligt for sne, kan der ske ulykker, som kunne være undgået.

Hos Fiskbæk Entreprise tilbyder vi gerne vores hjælp i forbindelse med snerydning for både private husejere og erhvervskunder i Gråsten, Sønderborg, Aabenraa og omegn. Vi ved nemlig, at det kan være både tidskrævende og besværligt selv at skulle stå for at rydde for sne om morgenen, inden man selv skal af sted på arbejde, eller inden medarbejderne møder ind i virksomheden.

Vi har fokus på ordentlighed og kvalitet i alt vores arbejde

Uanset hvilken opgave vi skal hjælpe dig med, så kan du altid forvente, at vores helt store fokus er på at sikre dig et veludført resultat med fokus på både ordentlighed og kvalitet.

Vi har mange års erfaring med blandt andet snerydning og saltning af veje, og vi står derfor også gerne til rådighed med kompetent rådgivning omkring regler og love i forbindelse med snerydning, så du kan være sikker på, at du lever op til de gældende reglementer. 

Vi tænker på miljøet og når vi bliver kaldt ud, tager vi altid en vurdering fra sted til sted og strøer kun salt efter behov.

Vi kører de lange stræk, større pladser og hvor det er tilgængeligt med en spreder på ladet af en Pickup, hvilket er brændstofbesparende i forhold til traktor og redskabsbærer.

Hvad koster snerydning?

Det kan være meget forskelligt, hvor meget snerydning koster. Vores priser afhænger blandt andet af, om du ønsker at indgå en fast aftale med os omkring rydningen, eller om vi skal komme efter behov. Herudover er der også forskel på, om vi skal rydde for sne på en privat vej, et parkeringsanlæg eller omkring en boligforening.

Kontakt os og få beregnet et uforpligtende tilbud på opgaven

Vi kommer gerne ud til en besigtigelse af din opgave, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig med en forholdsvis billig pris i forhold til den høje kvalitet, vi leverer. Du skal bare kontakte os for en nærmere aftale eller for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi tilbyder en snerydning, der lever op til alle de gældende love og regler på området for både private og erhverv.

Skriv til os og få et godt tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vælg os og få kvalitet til tiden

Herunder kan du se et par af de grunde, der er til at vælge netop os. Er du blevet overbevist? Så tøv ikke med at udfylde kontaktformularen her på siden.

Vi har styr på reglementer og love

Fiskbæk Entreprise kan rådgive dig om gældende reglementer og love.

Fokus på ordentlighed og kvalitet

Alle arbejdsopgaver udføres til tiden uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring indenfor entreprenør- og kloakbranchen.

Billeder af Snerydning

Klik på billedet og se det i større format.​

vi har Over 200 følgere

​​Følg med på Facebook

Følg med på vores Facebookprofil, hvor du vil finde et udpluk af vores projekter, jobopslag, og meget meget mere. Vi glæder os til at vise dig, hvad vi kan.