Spuling af kloak udføres med fokus på kvalitet og ordentlighed

Er kloakken stoppet til?

Hvis din kloak er stoppet til, kan det være, at det er blevet tid til at få foretaget en kloakspuling. Hos Fiskbæk Entreprise har vi mange års erfaring inden for forskellige former for kloakarbejde, herunder også spuling af kloak.

Vi spuler og renser kloakker for både private husejere såvel som erhvervskunder, og fra vores base i Gråsten kører vi ofte ud til opgaver for vores kunder i lokalområdet samt i både Aabenraa, Sønderborg og i andre nærliggende byer.

Vi udfører autoriseret kloakarbejde

Vi er en autoriseret kloakmester, og det betyder, at du kan være helt sikker på, at alt vores arbejde er autoriseret. Samtidig har vi et stort fokus på altid at varetage enhver opgave med fokus på kvalitet og ordentlighed, og det gælder naturligvis også i forbindelse med din spuling af kloak.

Vi kan udføre alt inden for kloakfaget, og det betyder, at vi kan hjælpe dig, hvis du har en stoppet kloak, uanset hvad der end er årsagen til det, og hvilken løsning der er den rette.

Vi står klar med kyndig rådgivning og vejledning

Vi kommer glædeligt med gode råd og kompetent vejledning omkring reglementer og lovgivning i forhold til kloakken, så du kan være helt sikker på, at du får den rette løsning, der lever op til dine ønsker og behov, og som samtidig lever op til de gældende regler på området.

Kontakt os og få beregnet en pris på spuling af kloak

Vi tilbyder kloakrensning i form af spuling af kloak i en høj kvalitet, og vi gør det altid til skræddersyede priser. Du er derfor velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave. Fortæl os om opgaven samt dine ønsker og behov, så kommer vi ud til en besigtigelse, hvorefter vi beregner en pris til dig på den rette rensning af kloak.

Ud over spuling af afløb og kloak kan vi også være behjælpelige i forbindelse med spuling af dræn og meget andet kloakarbejde. Det kan du læse mere om her.

Skriv til os og få et godt tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vælg os og få kvalitet til tiden

Herunder kan du se et par af de grunde, der er til at vælge netop os. Er du blevet overbevist? Så tøv ikke med at udfylde kontaktformularen her på siden.

Vi har styr på reglementer og love

Fiskbæk Entreprise kan rådgive dig om gældende reglementer og love.

Fokus på ordentlighed og kvalitet

Alle arbejdsopgaver udføres til tiden uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring indenfor entreprenør- og kloakbranchen.

vi har Over 200 følgere

​​Følg med på Facebook

Følg med på vores Facebookprofil, hvor du vil finde et udpluk af vores projekter, jobopslag, og meget meget mere. Vi glæder os til at vise dig, hvad vi kan.