Rottespærre monteres
​for private husejere og erhvervskunder

Professionel bekæmpelse af rotter

Har du rotter på din grund, eller ønsker du at forebygge for at forhindre besøg af de uvelkomne gæster? Så kan monteringen af en rottespærre være den rette løsning for dig. Hos Fiskbæk Entreprise står vi klar til at hjælpe dig, hvis du kunne tænke dig at få monteret en rottespærre.

Som noget nyt kan vi også montere og servicere mus- og rottefælder, som sender en besked til os, når der sidder en mus eller rotte i den. Og så kommer vi og servicerer, hver gang der er kommet en besked.

Vi hjælper både private husejere og forskellige typer erhvervskunder med at forhindre, at rotterne finder vej ind i bygningen via kloakken.

Vi dækker hele Sønderjylland, så kontakt os for at høre nærmere og få et uforpligtende tilbud. 

Vi er certificeret rottespærremontør

Vi er en autoriseret kloakmester og certificeret rottespærremontør med mange års erfaring inden for rottesikring og -bekæmpelse. Vi sikrer dig dermed en korrekt installation af en rottespærre, og samtidig kan vi også hjælpe dig, hvis du allerede har haft rotter i kloak, som har gjort skade på rør og lignende.

Ud over at montere en rottespærre kan vi for eksempel også fjerne blinde ledninger, hvilket kan være med til at nedsætte rotteaktiviteten på din grund.

Sammen finder vi frem til den bedste løsning

Det er vigtigt for os, at du får den bedst mulige løsning, der opfylder dine behov. Vi er en virksomhed, der lægger stor vægt på ordentlighed og kvalitet, og derfor bruger vi også gerne den nødvendige tid på at rådgive og vejlede dig.

Skriv til os og få et godt tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vælg os og få kvalitet til tiden

Herunder kan du se et par af de grunde, der er til at vælge netop os. Er du blevet overbevist? Så tøv ikke med at udfylde kontaktformularen her på siden.

Vi har styr på reglementer og love

Fiskbæk Entreprise kan rådgive dig om gældende reglementer og love.

Fokus på ordentlighed og kvalitet

Alle arbejdsopgaver udføres til tiden uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring indenfor entreprenør- og kloakbranchen.

Kontakt os og få beregnet en pris på montering af rottespærre

Hvis du kunne tænke dig at få beregnet en pris på montering af en rottespærre, så kontakt os gerne allerede i dag for at aftale et tidspunkt for, hvornår vi kan komme forbi til en besigtigelse på din adresse. Vi tilbyder skræddersyede priser, og efter besøget udarbejder vi således et skræddersyet og ganske uforpligtende tilbud til dig på den rette løsning.

Vi tilbyder også en fast serviceaftale på din rottespærre, hvis du ønsker det.

vi har Over 200 følgere

​​Følg med på Facebook

Følg med på vores Facebookprofil, hvor du vil finde et udpluk af vores projekter, jobopslag, og meget meget mere. Vi glæder os til at vise dig, hvad vi kan.