Brolægning udføres med mange års erfaring

Få professionel hjælp til din belægningsopgave

At få lagt en flot og holdbar belægning kræver stor erfaring, viden og ekspertise inden for brolægning. Den har vi hos Fiskbæk Entreprise, og vi kan således sikre dig et professionelt resultat, når du vælger at lade os lægge din nye belægning.

Vi udfører mange forskellige former for belægningsarbejde for både private husejere såvel som en række forskellige typer erhvervskunder, og vi hjælper også gerne dig. 

Vi varetager mange opgaver i vores eget lokalområde omkring Gråsten, Sønderborg og Aabenraa, men vi kører også gerne ud til opgaver i mange andre dele af Sønderjylland.

Hvad dækker vores belægningsarbejde over?

Vi har mange års erfaring inden for brolægning. Det betyder, at vi har brede kompetencer inden for vores fag, og vi kan således udføre mange forskellige opgaver. Det kan for eksempel være:

  • ​Almindelig flisebelægning i beton
  • ​Lægning af brosten
  • ​Lægning af chaussesten
  • Sætning af kantsten
  • ​Lægning af fortov
  • ​Lægning af klinker
  • ​Opbygning af trapper
  • ​Opbygning af støttemur / plantestensmur
  • ​Anlægning af indkørsel
  • ​Anlægning af fliseterrasse.

Skriv til os og få et godt tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vælg os og få kvalitet til tiden

Herunder kan du se et par af de grunde, der er til at vælge netop os. Er du blevet overbevist? Så tøv ikke med at udfylde kontaktformularen her på siden.

Vi har styr på reglementer og love

Fiskbæk Entreprise kan rådgive dig om gældende reglementer og love.

Fokus på ordentlighed og kvalitet

Alle arbejdsopgaver udføres til tiden uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring indenfor entreprenør- og kloakbranchen.

Hvad koster brolægning?

Vores priser på brolægning varierer fra opgave til opgave og afhænger af en række forskellige faktorer. Hvilken type belægningsarbejde skal du have udført? Hvilken type sten eller flise vælger du? Hvor stor skal belægningen være? Skal vi udføre kloakarbejde i forbindelse med din belægning?

For at du kan få en konkret pris på din opgave, inden vi går i gang, så kommer vi gerne ud forbi din adresse til en uforpligtende besigtigelse. På baggrund af besigtigelsen og snakken med dig omkring dine ønsker og behov udarbejder vi efterfølgende et skræddersyet tilbud til dig. 

Billeder af brolægning

Klik på billedet og se det i større format samt evt. tilhørende beskrivelse.​

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag, og vi kan være behjælpelig med din næste opgave, uanset om det er kloak, brolægning eller tilbygning.

vi har Over 200 følgere

​​Følg med på Facebook

Følg med på vores Facebookprofil, hvor du vil finde et udpluk af vores projekter, jobopslag, og meget meget mere. Vi glæder os til at vise dig, hvad vi kan.