Etablering af omfangsdræn

Et omfangsdræn er et system af rør med små huller i, som suger overskydende vand ud af jorden. Herefter ledes vandet igennem en sandfangsbrønd, hvorefter vandet ledes videre ud i regnvandsbrønden. ​

Ved at etablere et omfangsdræn kan man effektivt beskytte en bolig mod skader forårsaget af overskydende vand og fugt, hvilket kan forårsage problemer som fugtindtrængning, skimmelvækst og strukturelle skader.

Når der etableres et omfangsdræn er det vigtigt at tage hensyn til både dybde samt afstanden til din bolig, således skader undgås, når der graves ud til drænet.

Vores erfarne team har kompetencerne til, sikkert, at etablere omfangsdræn, der er designet til at lede vand væk fra bygningens fundament og sikre en effektiv dræning.

Vi bruger kun materialer af høj kvalitet og følger de bedste praksisser for at sikre, at omfangsdrænet fungerer optimalt og beskytter bygningen mod fugtskader.

Hvis du har brug for professionel hjælp til installation af omfangsdræn, er vi klar til at hjælpe. Kontakt os i dag for at få mere information om omfangsdræn og hvordan vi kan hjælpe med at beskytte din bygning mod fugtskader.​

Skriv til os og få et godt tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vælg os og få kvalitet til tiden

Herunder kan du se et par af de grunde, der er til at vælge netop os. Er du blevet overbevist? Så tøv ikke med at udfylde kontaktformularen her på siden.

Vi har styr på reglementer og love

Fiskbæk Entreprise kan rådgive dig om gældende reglementer og love.

Fokus på ordentlighed og kvalitet

Alle arbejdsopgaver udføres til tiden uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring indenfor entreprenør- og kloakbranchen.

vi har Over 200 følgere

​​Følg med på Facebook

Følg med på vores Facebookprofil, hvor du vil finde et udpluk af vores projekter, jobopslag, og meget meget mere. Vi glæder os til at vise dig, hvad vi kan.