Gravearbejde og jordarbejde

Har du brug for professionel hjælp til nedgravning eller udgravning?

Skal du have gravet ud til et fundament eller en terrasse, eller skal du have gravet kabler eller ledninger ned i jorden? Hvis du har brug for professionel hjælp til dit gravearbejde fra en dygtig og erfaren entreprenør, så står vi hos Fiskbæk Entreprise til din rådighed.

Vi er en lokal virksomhed i Gråsten, og vi udfører mange forskellige former for jord- og gravearbejde for både private og erhverv i lokalområdet samt i Aabenraa, Sønderborg og det øvrige Sønderjylland. Desuden kan vi også være behjælpelige med snerydning, spuling af kloak og nedsivningsanlæg

Vi råder over gravemaskiner 2 tons, 3 tons og 8 tons samt en 2.800 kg minilæsser

Sådan kan vi hjælpe dig

Vi kan udføre stort set alle former for gravearbejde. Vi kan blandt andet være behjælpelige i forbindelse med:

  • ​Udgravning til kloakarbejde
  • ​Nedgravning af vandledninger
  • ​Nedgravning af kabler
  • ​Udgravning til sandpude
  • ​Udgravning til fundamenter
  • ​Udgravning til terrasser

Vi er desuden autoriseret kloakmester, og vi kan dermed også være behjælpelige i forbindelse med selve kloakarbejdet, hvis du ønsker det. Herudover kan vi også udføre dit betonarbejde såvel som dit belægningsarbejde.

Skriv til os og få et godt tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vælg os og få kvalitet til tiden

Herunder kan du se et par af de grunde, der er til at vælge netop os. Er du blevet overbevist? Så tøv ikke med at udfylde kontaktformularen her på siden.

Vi har styr på reglementer og love

Fiskbæk Entreprise kan rådgive dig om gældende reglementer og love.

Fokus på ordentlighed og kvalitet

Alle arbejdsopgaver udføres til tiden uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring indenfor entreprenør- og kloakbranchen.

Hvad koster gravearbejde?

Vores priser på gravearbejde varierer alt afhængigt af, hvilken type gravearbejde du skal have udført, hvilke forhold der gør sig gældende på din grund, og hvor omfattende gravearbejdet er. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris. Så aftaler vi et tidspunkt for, hvornår vi kan komme forbi til en uforpligtende besigtigelse og en snak med dig omkring dine ønsker og behov.

Vi har fokus på ordentlighed og kvalitet, og vi rådgiver dig gerne i forhold til reglementer og love i forbindelse med din opgave, så vi sammen sikrer os, at du får den rette løsning.

Billeder af gravearbejde

Klik på billedet og se det i større format.​

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag, og vi kan være behjælpelig med din næste opgave, uanset om det er kloak, brolægning eller tilbygning.

vi har Over 200 følgere

​​Følg med på Facebook

Følg med på vores Facebookprofil, hvor du vil finde et udpluk af vores projekter, jobopslag, og meget meget mere. Vi glæder os til at vise dig, hvad vi kan.