Kloakseparering og nedsivningsanlæg etableres

Effektiv rensning af spildevandet

Hvis der ikke er kloakeret på din grund, for eksempel ved dit sommerhus, så kan et nedsivningsanlæg eller et minirensningsanlæg være rigtig gode løsninger til at få renset spildevandet på. Hos Fiskbæk Entreprise hjælper vi dig gerne med etablering af nedsivningsanlæg eller minirensningsanlæg samt separering af kloakker, så du kan få renset spildevandet.

Vi er en autoriseret kloakmester, og vi hjælper både private husejere og erhvervskunder i blandt andet Gråsten, Aabenraa, Sønderborg og omegn. Vi har også mange opgaver for det offentlige, især når det gælder separering af kloakker. Vi dækker det meste af Sønderjylland, og vi kan derfor sikkert også hjælpe dig med din opgave. 

Skriv til os og få et godt tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vælg os og få kvalitet til tiden

Herunder kan du se et par af de grunde, der er til at vælge netop os. Er du blevet overbevist? Så tøv ikke med at udfylde kontaktformularen her på siden.

Vi har styr på reglementer og love

Fiskbæk Entreprise kan rådgive dig om gældende reglementer og love.

Fokus på ordentlighed og kvalitet

Alle arbejdsopgaver udføres til tiden uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring indenfor entreprenør- og kloakbranchen.

Vi tilbyder kyndig rådgivning og vejledning

Vi hjælper dig med at sikre, at arbejdet går ordentligt til, når du vælger os. Vi kommer derfor også gerne med gode råd og vejledning i forbindelse med ansøgningsprocessen, reglementer og lovgivning inden for området.

Hvad koster et minirensnings- eller nedsivningsanlæg?

Vores priser på etableringen af et minirensnings- eller nedsivningsanlæg afhænger blandt andet af, hvor mange personer der bor på grunden. 

Derfor er du velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris. Kontakt os også gerne, hvis vi skal hjælpe dig med separering af kloakker. 

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag, og vi kan være behjælpelig med din næste opgave, uanset om det er kloak, brolægning eller tilbygning.

vi har Over 200 følgere

​​Følg med på Facebook

Følg med på vores Facebookprofil, hvor du vil finde et udpluk af vores projekter, jobopslag, og meget meget mere. Vi glæder os til at vise dig, hvad vi kan.