Om os​

Fiskbæk Entreprise ApS er en autoriseret kloakmester og entreprenørvirksomhed oprettet af Kim Larsen Agerskov i februar 2022. Virksomheden beskæftiger 7 medarbejder udover kim.

Vi udfører mange forskellige opgaver inden for kloak (alm kloakarbejder, rottespærre, spuling af huskloak, kloak TV), brolægning, betonbelægninger (terrasser, indkørsler, store pladser, stier og haveanlæg), betonarbejder (støbning af fundamenter, gulve, punktfundamenter med videre), hoved- og fagentrepriser inden for mindre byggeri, Vintertjeneste, Diamantboring og m.m. 


Kim er uddannet anlægsstruktør, kloakmester og certificeret rottespærre montør og har mere end 18 års erfaring inden for entreprenørbranchen.

De 7 medarbejder består af:

  • Cristina er vores administrative medarbejder og projektleder. Udover erfaring fra entreprenørbranchen, har hun en baggrund som cand.merc. i styring og ledelse
  • Arne er ansat som arbejdende formand med mere en 20 års erfaring inden for entreprenørbranchen og udannet kloakrørlægger
  • Asmus er ligeledes ansat som arbejdende formand og er uddannet anlægsstruktør. Asmus blev udlært i 2023, men har allerede stor erfaring inden for entreprenørbranchen
  • Marek har 17 års erfaring i Danmark inden for bygge- og anlægsbranchen, især inden for belægning og brolægning
  • Tomasz har flere års erfaring med brolægning
  • ​Kristian kommer fra landbruget, men har valgt at prøve kræfter med entreprenørbranchen og Fiskbæk Entreprise vil meget gerne oplære folk
  • Patrik har nogle års erfaring, og ønsker at blive en dygtig entreprenør. Det hjælper vi ham gerne med at blive

Som autoriseret kloakmester virksomhed har Fiskbæk Entreprise et godkendt kvalitetsledersystem godkendt af Byggeriets Kvalitetskontrol og har Garantiordning gennem DM&E Danske Maskinstationer og Entreprenører.

Skriv til os og få et godt tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vælg os og få kvalitet til tiden

Herunder kan du se et par af de grunde, der er til at vælge netop os. Er du blevet overbevist? Så tøv ikke med at udfylde kontaktformularen her på siden.

Vi har styr på reglementer og love

Fiskbæk Entreprise kan rådgive dig om gældende reglementer og love.

Fokus på ordentlighed og kvalitet

Alle arbejdsopgaver udføres til tiden uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring indenfor entreprenør- og kloakbranchen.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag, og vi kan være behjælpelig med din næste opgave, uanset om det er kloak, brolægning eller tilbygning.

vi har Over 200 følgere

​​Følg med på Facebook

Følg med på vores Facebookprofil, hvor du vil finde et udpluk af vores projekter, jobopslag, og meget meget mere. Vi glæder os til at vise dig, hvad vi kan.